Köpvillkor  Det finns inget minimilopp när man handlar hos Cortica. Du måste vara 18 år om du ska handla, om du inte är det måste du ha målsmans tillåtelse. När du genomför ett köp ingår vi ett köpavtal. När en betalning gjorts skickas ett kvitto till den angivna e-mail adressen. Vi reserverar oss för eventuella fel som kan uppså, med tex. lagersaldo och leveranstid.

Priser – Alla priser är i svenska kronor och inklusive 25% moms.

Betalsätt – Vi använder oss av kort och internetbank, Swish och förskottsbetalning.

Kort eller internetbank – Vi samarbetar med Visa/Mastercard och internetbankerna Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea

Swish nummer: 1232638567

Bankgironummer: 5032-0191

Swish är ett snabbt, smidigt och modernt sätt att sköta betalningar. Självklart skickas kvitto på betalningen när den genomförts och granskats.

Vid förskottsbetalning får du direkt en beställningsbekräftelse per e-mejl. Så fort vi har mottagit din betalning levererar vi dina varor. Beroende på vilken bank du använder kan det ta 2-4 bankdagar innan pengarna når oss. Kom ihåg att alltid uppge ditt beställningsnummer som referens i meddelandefältet. Varorna du beställt är reserverade för dig tills vi har mottagit din betalning, dock högst i 14 dagar. Om du returnerar en vara återbetalas pengarna till det bankkonto du har angett.

Ångersrätt – Du har 14 dagars ångersrätt från den dagen du får varan. Du betalar alltid hela returfrakten själv. Varan ska vara i oförändrat skick. När vi har fått tillbaka varan betalar vi tillbaka summan (inte returfrakt) så snabbt som möjligt, men senast 14 dagar.

Reklamation – För att reklamationen ska bli godkänd, ta kort på varan, ge en beskrivning om vad som har hänt, och skicka det till oss via e-mail. Vi skickar därefter en retursedel ni fäster på paketet och lämnar in till närmaste postombud. Om reklamationen blir godkänt får ni självklart pengarna tillbaka eller en ny vara om så önskas, samt står vi för fraktkostnaden.

Frakt – 50 kr. Alla priser är inklusive frakt. Vi använder oss av Postnord 1:a klass varubrev.

Leverans – Leverans sker normalt inom 1-3 arbetsdagar efter att vi mottagit din beställning. Ordrar lagda under helgdagar behandlas nästa helgfria dag.

Ej upphämtade paket  Ligger hos ombud i 14 dagar. Hämtas inte paketet upp så skickas det tillbaka, och ni blir debiterade 200 kr för att täcka alla omkostnader för returhanteringen.

Konsumentköplagen – Cortica följer Konsumentköplagen och Distansavtalslagen. Läs mer om lagar och rättigheter på www.konsumentverket.se.